NİĞDE / BOR - Balcı 100. Yıl İlkokulu

Mrt

6 Şubat 2023 yılında Kahramanmaraş Göksun merkezli meydana gelen ve Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Malatya, Gaziantep, Şanlıurfa, Osmaniye, Adana illerimizde çok büyük bir yıkıma yol açan Asrın felaketi büyük depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirdik.

Bu büyük depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyor, hayatta kalanlara tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi, her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de kutlanılan millî gündür. I. Dünya Savaşı sırasında 18 Mart 1915 tarihinde Osmanlı İmparatorluğu'nun zaferiyle sona eren Çanakkale Deniz Savaşları'nın anıldığı gündür.

Mrt

Dünya Sosyal Adalet Günü (Sosyal Adalet Eşitliği Günü); yoksulluk, dışlanma, cinsiyet eşitliği, işsizlik, insan hakları ve sosyal koruma gibi sorunların üstesinden gelme çabalarını içeren sosyal adaleti teşvik etme ihtiyacını kabul eden uluslararası bir gündür.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Etkinlikleri Gerçekleştirildi

Başarılı ve okul içerisinde örnek olan öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz.

Yapılan Çalışmalar/Raporlar

Okulumuzda kütüphane açılmış olup bağımlılıkla mücadele konusunda eğitimler verilmiştir.

Köyümüzde bulunan esnaflara bağımlılıkla mücadele konusunda gerekli bilgiler verilmiş olup kendilerinin 18 yaş altı çocuklara satış yapılmaması konusunda bilgilendirme yapılmıştır.

Okul panomuz hazırlanmıştır.

Okul web sitemizde bağımlılıkla mücadele konusunda yayın yapılmıştır.